Projektanställning
Dag
2020-08-12
Kungens Kurva
Stockholm
Helen Eklund
+46 856777171

Vi värnar om din integritet

Syftet med Easycruit är att förenkla arbetsgivarens rekryteringsprocess och möjliggöra effektiva bedömningar av och kommunikation med kandidaterna i detta avseende. Som en del av användningen av Easycruit får arbetsgivaren personuppgifter från kandidaterna och behandlar sådana personuppgifter som en del av bedömningen av kandidaternas färdigheter och förmågor samt om han/hon passar för den annonserade positionen.Den rättsliga grunden för behandling av personuppgifter är att kandidaten samtycker till sådan behandling som en del av ansökan till positionen, där kandidaten väljer vilken typ av personuppgifter han/hon bestämmer sig för att dela med arbetsgivaren i detta avseende, exempelvis genom att använda uppladdningsfunktionen från Google eller Dropbox. Observera att kandidaterna är berättigade att när som helst dra tillbaka nämnda samtycke.Arbetsgivaren är registeransvarig för behandling av personuppgifter om kandidater och alla frågor angående integritet kan riktas till arbetsgivaren via de för syftet avsedda kommunikationskanalerna som tillhandahålls av Easycruit. Personuppgifterna behandlas i syfte att tillhandahålla, genomföra och utveckla tjänsterna.Easycruit är en molntjänst utvecklad av Visma. Således kan företag i Visma-koncernen och deras underleverantörer av IT-tjänster ha tillgång till personuppgifter om kandidater som en del av driften av tjänsten. Alla underleverantörer omfattas av databehandlingsavtal för att säkerställa integritet enligt standarden som införts genom tillämplig integritetslagstiftning (GDPR från den 25 maj 2018) och underleverantörer utanför EU omfattas av överföringsmekanismer som är godkända av EU-kommissionen.Personuppgifter om kandidater behandlas i Easycruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att följa lagstiftningen. Kandidaterna kan använda funktionerna i Redigera min profil i sitt Easycruit-konto för att radera, ladda upp och redigera information.Kandidaterna kan när som helst kontakta arbetsgivaren för att utöva rätten att få tillgång till, korrigera eller radera personuppgifter, eller att begränsa behandlingen avseende kandidaten, eller att invända mot behandlingen, samt rätten till uppgiftsportabilitet. Dessutom har kandidaterna rätt att lämna in ett klagomål till dataskyddsmyndigheterna gällande behandling av deras personuppgifter.

Är du grym på talang scouting och att bygga nya lösningar inom bemanning? Då behöver vi dig som rekryteringsspecialist till Tamro AB i Kungens Kurva

Vi är en organisation med stort behov av flexibilitet i vår bemanning och kommer därför under hösten bedriva ett internt bemanningsprojekt. Nu letar vi efter dig som är mycket kunnig inom bemanning och rekrytering och har erfarenhet av att hitta smarta och effektiva sätt att arbeta på. Tjänsten är tidsbegränsad till ca 6 månader, med eventuell förlängning.

Dina arbetsuppgifter

Syftet med bemanningsprojektet är att implementera en bemanningsprocess som är kvalitetssäkrad och kostnadseffektiv och dessutom upplevs som smidig och enkel av medarbetare, chefer och HR. Du kommer att jobba från ax till limpa - med både analys, design samt implementering av nya arbetssätt och lösningar. Du behöver vara en stjärna på att driva projekt i mål.

Förväntade leveranser under projektet:

 • Se över nuvarande bemanningslösningar och fånga behovsbilden framåt
 • Ta fram nya digitala lösningar för t ex bokning av personal samt kontraktsskrivning
 • En översyn över hela rekryteringsprocessen, allt från hur vi attraherar kandidater, kravprofiler, lämpliga sökvägar, urvalsprocess, introduktion mm
 • En smidig process för in/utlån mellan avdelningar internt
 • Säkerställa att bemanningsupplägget integreras med interna IT-lösningar samt lönesystemet
 • Säkerställa att bemanningsupplägget gör det enkelt att följa lag- och avtalskrav
 • Analys över vad vi gör bäst i egen regi och när extern hjälp kan behövas
 • Involvera fackliga parter och integrera deras synpunkter i projektet

Din profil

Vi ser gärna att du i dagsläget jobbar som konsultchef, rekryterare eller i bemanningsbranschen med inriktning logistik, lager eller produktion.

Dina styrkor:

 • Du är analytisk och har förmåga att omvandla det till praktiskt genomförbara lösningar
 • Du är en drivande och lösningsorienterad person som utför ditt arbete självständigt och är van att sätta agendan för ditt eget arbete
 • Du är lyhörd och en god kommunikatör och uttrycker dig väl i såväl tal som i skrift
 • Du arbetar för att etablera goda relationer i organisationen i syfte att skapa bra förutsättningar för samarbete över avdelningarna
 • Du har en postiv och ödmjuk inställning till din omgivning,  och du är trygg och säker i din roll.

 

Din erfarenhet:

 • Vana från förbättringsarbete och att sätta upp fungerande processer. Har du varit med och byggt upp en bemannings-/rekryteringsfunktion är det meriterande
 • Erfarenhet från projektledande uppdrag
 • Kunskap om olika digitala lösningar inom bemanning – bokning, kontraktsskrivning mm 
 • Stor erfarenhet av kompetensbaserad rekrytering 
 • Relevant branschvana inom området logistik, lager eller produktion 
 • Jobbat med att ta fram affärsmässiga beslutsunderlag till ledningsgrupper
 • Du talar och skriver svenska obehindrat

 

Vi erbjuder dig

Att arbeta i en spännande bransch under ständig utveckling och med ett tydligt och livsviktigt uppdrag. Det vi gör spelar roll för att människor ska kunna behålla sin hälsa, må bättre och bli friska snabbare.

En möjlighet att förändra och påverka hela bemanningsflödet på Tamro och därmed säkerställa att vi har kompetent personal tillgänglig som uppfyller verksamhetens höga krav på kvalitet, säkerhet och effektivitet.

En arbetsmiljö med trevliga kollegor där vi bryr oss om varandra, utvecklas och har roligt tillsammans.

Övrigt om tjänsten och hur du söker

 • Start: Så snart som möjligt, dock senast i september
 • Placering: Stockholm
 • Arbetstid: Dagtid
 • Anställningsform: Projektanställning om ca 6 månader
 • Resor: Det kan förekomma enstaka besök på distribunalerna i Umeå och Göteborg
 • Kontakt: Helen Eklund, HR-Partner Stockholm, helen.eklund@tamro.com, tel.08-56777171

Sök gärna redan idag, dock senast 2020-08-12. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 
Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag, rekryteringssajter eller liknande.


Tamro AB

Med ett ofärgat perspektiv
Tamro äger inte några apotek – eller några läkemedel för den delen. Det Tamro däremot har är nära 100 års erfarenhet av att arbeta med allas bästa för ögonen. Av att se till att läkemedel, hälsoartiklar och sjukvårdsprodukter når fram dit och när de ska. Tamros fokus ligger på att underlätta vardagen för myndigheter, läkemedelstillverkare, apotek, sjukhus, konsumenter och patienter. Tamros roll som oberoende bidrar till att skapa en både säker och jämlik tillgång till läkemedel. Något som aldrig får sluta prioriteras av alla aktörer inom vårdsystemet. Med ett ofärgat perspektiv vill Tamro fortsätta skapa värde för hela ekosystemet.


Tamro AB

Med ett ofärgat perspektiv

Tamro äger inte några apotek – eller några läkemedel för den delen. Det tamro däremot har är nära 100 års erfarenhet av att arbeta med allas bästa för ögonen. Av att se till att läkemedel, hälsoartiklar och sjukvårdsprodukter når fram dit och när de ska. Tamros fokus ligger på att underlätta vardagen för myndigheter, läkemedelstillverkare, apotek, sjukhus, konsumenter och patienter. Tamros roll som oberoende bidrar till att skapa en både säker och jämlik tillgång till läkemedel. Något som aldrig får sluta prioriteras av alla aktörer inom vårdsystemet. Med ett ofärgat perspektiv vill Tamro fortsätta skapa värde för hela ekosystemet.