Välkommen på Tamro Inspiration Day!

Måndagen den 19 mars 2018 är det återigen dags för Tamros årliga event för våra kunder och samarbetspartners.

2018

 

 

Du är inbjuden till en dag fullspäckad med branschnyheter, nya kunskaper, idéer och inspiration. Du får också träffa oss på Tamro och veta mer om vad vi kan erbjuda dig.

Efter Tamro Inspiration Day så bjuder Tamro dig på trerätters middag med underhållning där du också får möjlighet att bredda ditt nätverk och knyta nya kontakter inom branschen.

Ange i anmälan om du önskar delta på middagen. OBS! Begränsat antal platser.

 

Vi arbetar för fullt med agendan och kommer fylla på den efterhand med intressanta och relevanta punkter, håll gärna utkik här.

Agenda 19 mars:

11:00 slår dörrarna upp på Scandic Continental mitt i centrala Stockholm. Du är då välkommen på en välsmakande mingellunchbuffé och du får möjlighet att träffa oss på Tamro och veta mer om vad vi har att erbjuda just dig.

12:30 Öppning av Tamro Inspiration Day
Lars Schenatz, vd Tamro AB och Nisha Besara, Moderator

Dr.Tobias Bucher - PHOENIX Innovation 
PHOENIX and Tamro is very much preparing for the future: What innovation is for PHOENIX, how we are organized, central and local work together. PHOENIX is a partner for today but also for tomorrow.

Anders Lönnberg – Life Science, TBA

Sara Riggare – Spetspatienter – en ny resurs för hälsa (spetspatient år ett av årets nyord 2017)

Hur tar vi vara på den kompetens som finns hos patienterna själva och vilka krav kommer ”framtidens” patienter ställa för krav på tillgänglighet till läkemedel – hur ser det redan idag ut runt om i världen. (Hur kan läkemedel- och apoteksbolag ta tillvara patienternas kompetens)

Aktuella branschfrågor
– e-verifikation / Anci Kvarnström
– Regeringens lagförslag – 24h-regeln 

Inspirationsföreläsare Andreas Ekström – Sju sätt att äga världen

16:50 avslutas dagens program och du får då möjlighet att mingla och samspråka med de andra deltagarna med samma intresse och engagemang för branschen.

17:30 traskar vi som vill förlänga trevligheterna och förgylla vardagskvällen bort till mysiga Scandic Haymarket. Där njuter vi av god mat, trevligt sällskap, underhållning och eventuellt lite dans.

 

Moderator, Nisha Besara

Nisha Besara är statsvetare och skribent och har en lång bakgrund inom politik, kultur och medier. Hon har varit moderator i stora sammanhang i över tio år och inom vitt skilda ämnen, såsom bygg- och bostadsfrågor, kompetensförsörjning, etablering av nyanlända, jämställdhetsfrågor, folkbildningsfrågor, mångfald och kulturpolitik.

 

Föreläsare, Dr. Tobias Bucher

 Dr. Tobias Bucher är chef för Business Innovation på Tamros moderbolag, PHOENIX group. Avdelningen Business Innovation inom PHOENIX group driver strategiska förvärv, organisk tillväxt och utbyte av best practice för de Europeiska länder där PHOENIX är verksamt. Sedan februari 2017 driver de också utvecklingen av revolutionära affärsmodeller på internationell nivå. Förutom ständiga analyser av marknadstrender och utveckling, syftar Business Innovation till att identifiera och utveckla nya affärsmöjligheter och bevisa koncept och implementering av nya idéer.

 

Föreläsare, Anders Lönnberg 

Anders Lönnberg är civilekonom och socialdemokratisk sjukvårdspolitiker. Lönnberg utsågs 2015 av regeringen till nationell samordnare för Life Science-frågor. Lönnberg var politiskt sakkunnig i Socialdepartementet 1983–1987, statssekreterare 1987–1990, förhandlingschef på flygbolaget SAS 1990–1994, förbundsdirektör i SACO 1994–2001. Därefter var han PR-konsult vid JKL samt i egen firma. Han var vice verkställande direktör i läkemedelsföretaget Novartis Sverige AB 2006–2011.

Lönnberg är sedan 1994 ledamot av fullmäktige i Stockholms läns landsting. Åren 2002–2006 var han även ledamot av landstingsstyrelsen och ordförande i dess ägarutskott.

 

Föreläsare, Sara Riggare

Sara Riggare är en av medlemmarna i projektet Spetspatienter och ledamot i regeringens expertgrupp inom life science. Hon är också forskare på centrum för hälsoinformatik vid institution för lärande, informatik, management och etik, där hon forskar på Parkinsons sjukdom och olika aspekter på patientmedverkan, egenvård och självregistrering (”quantified self”). 

Mer om projektet spetspatienter: https://www.vinnova.se/p/spetspatienter---en-ny-resurs-for-halsa/

 

Inspirationsföreläsare, Andreas Ekström

Andreas Ekström håller hisnande föreläsningar om den digitala revolutionen. Han är varken ingenjör, tekniker eller programmerare. Hans perspektiv är samhället och människorna i det. Andreas målar framtidsbilder genom att prata om samhälls- och beteendeförändringar snarare än tekniska möjligheter. 

 

Klicka på länken nedan för att anmäla dig:

 

Länk till anmälan

 

Tamro är sedan 2007 sponsor av Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias Barn- och Ungdomssjukhus och vi ser gärna att du som kanske får förhinder att närvara på Tamro Inspiration Day och inte avanmäler dig senast en vecka innan sätter in 500 SEK till stiftelsens arbete.

 

För mer information eller frågor, kontakta,

Ann-Louise Dunklint, Projektledare Tamro Inspiration Day 2018

ann-louise.dunklint@tamro.com \ +46 (0)703 05 18 73