Välkommen på Tamro Inspiration Day!

Måndagen den 19 mars 2018 är det återigen dags för Tamros årliga event för våra kunder och samarbetspartners.

Tamro Inspiration Day med tema FRAMTID

Vi bjuder in dig till en dag fullspäckad med branschnyheter, nya kunskaper, idéer och inspiration. Du får också träffa oss på Tamro och veta mer om vad vi kan erbjuda dig.

Som vanligt avslutas konferensen med ett trevligt mingel där du får möjlighet att bredda ditt nätverk och knyta nya kontakter inom branschen.

 

Hålltider för 19 mars:

11:00 slår dörrarna upp på Scandic Continental mitt i centrala Stockholm. Du är då välkommen på en välsmakande mingellunchbuffé och du får möjlighet att träffa oss på Tamro och veta mer om vad vi har att erbjuda just dig.

12:30 öppnar vi Tamro Inspiration Day och presenterar dagens agenda med inspirerande, kunniga och intressanta föreläsare som leder oss in i branschens framtid.

16:30 avslutas dagens program och du får då möjlighet att nätverka och samspråka med de andra deltagarna med samma intresse och engagemang för branschen.

17:30 traskar vi som vill förlänga trevligheterna och förgylla vardagskvällen bort till mysiga Scandic Haymarket. Där njuter vi av god mat, trevligt sällskap, underhållning och eventuellt lite dans.

 

Klicka på länken nedan för att anmäla dig:

 

Länk till anmälan

 

Tamro är sedan 2007 sponsor av Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias Barn- och Ungdomssjukhus och vi ser gärna att du som kanske får förhinder att närvara på Tamro Inspiration Day och inte avanmäler dig senast en vecka innan sätter in 500 SEK till stiftelsens arbete.