Vaccin

Här hittar du som önskar beställa vaccin från Tamro information om hur det går till och vilka villkor som gäller för leverans. Är du en ordinarie apotekskund beställer du vaccin på samma sätt som övriga läkemedel.

Beställning och leverans

Är du inte tidigare kund hos Tamro så måste vi registrera dig som kund hos oss, använd formuläret till vänster.

Beställning av vacciner från Tamro görs via telefon eller e-post:

Beställning som görs måndag – torsdag före kl. 14.00, levereras som regel nästkommande arbetsdag till beställarens angivna leveransadress. Beställning som är Tamro tillhanda efter kl. 14.00 plockas och utlevereras nästföljande arbetsdag. Utleverans från Tamro sker inte på fredagar eller dag före helgdag.

Notera att vid ny kund kan ledtiden order till leverans bli något längre än ovan.Beställare erhåller leverans först efter genomförd och av Tamro godkänd kreditprövning.

Mer om beställning, leverans och villkor för detta finner du i länklistan till vänster.

Avaktiveringstjänst

Det europeiska direktivet om förfalskade läkemedel föreskriver att varje förpackning av ett läkemedel ska avaktiveras innan det lämnas ut till patient. Tamro erbjuder en tjänst där vi på beställarens uppdrag från och med den 9 februari 2019 avaktiverar vaccinförpackningarna innan de levereras. Läs mer om bakgrund och förutsättningar via den klickbara länken ”Villkor Avaktiveringstjänst” till vänster.

Reklamation av leverans

Skulle leveransen inte motsvara dina förväntningar eller vara felaktig på något sätt är du välkommen att kontakta vår kundservice för vaccin via telefon eller e-post.

Mer information samt blankett för reklamationer hittar du i länklistan till vänster.

Övriga frågor

Har du andra frågor eller funderingar som rör beställning eller leverans av vacciner så kontakta vår kundservice för vaccin.

Instruktion för mottagen leverans finns i länklistan  till vänster.

Indragning

Just nu finns det inga aktuella indragningar.