Kommersiella tjänster.

Unik kontroll & kunskap.

Information och kampanjstöd

Våra digitala verktyg möjliggör stöd i dina säljinsatser mot svenska apotek. Om ni exempelvis vill berätta om aktuella produktlanseringar eller skicka ut kampanjmaterial har ni möjlighet att nå ut till alla eller delar av de 1450 apotek som Tamro har kontakt med landet över.

Utskick via mejl

Med vår digitala plattform kan ni skicka ut informationen som ni vill sprida via mejlutskick och styra den mot samtliga apotek, enbart öppenvårdsapotek alternativt en eller flera apotekskedjor. Det är era önskemål och behov som styr.

Utskick via blåa backar

Med hjälp av Tamros blåa backar kan ni skicka ut både material och produkter till de apotek ni önskar. Ni bestämmer alltid om utskicken ska gå till samtliga apotek eller om ni vill göra ett särskilt urval. Den enda begränsningen som finns är att materialet ska rymmas i backen. Vi kan även lösa utskick av större utskick om ni har behov av det. 

Om du har frågor eller funderingar kring våra tjänster kan du kontakta din varuförsörjare. Du kan även höra av dig till vår kontaktperson nedan, om du ännu inte är kund hos oss. 

Läs mer Visa mindre