Tillsvidareanställning
2021-06-18
Göteborg
Västra Götaland
Peter Liljenberg
+46 317677557

Vi värnar om din integritet

Syftet med Easycruit är att förenkla arbetsgivarens rekryteringsprocess och möjliggöra effektiva bedömningar av och kommunikation med kandidaterna i detta avseende. Som en del av användningen av Easycruit får arbetsgivaren personuppgifter från kandidaterna och behandlar sådana personuppgifter som en del av bedömningen av kandidaternas färdigheter och förmågor samt om han/hon passar för den annonserade positionen.Den rättsliga grunden för behandling av personuppgifter är att kandidaten samtycker till sådan behandling som en del av ansökan till positionen, där kandidaten väljer vilken typ av personuppgifter han/hon bestämmer sig för att dela med arbetsgivaren i detta avseende, exempelvis genom att använda uppladdningsfunktionen från Google eller Dropbox. Observera att kandidaterna är berättigade att när som helst dra tillbaka nämnda samtycke.Arbetsgivaren är registeransvarig för behandling av personuppgifter om kandidater och alla frågor angående integritet kan riktas till arbetsgivaren via de för syftet avsedda kommunikationskanalerna som tillhandahålls av Easycruit. Personuppgifterna behandlas i syfte att tillhandahålla, genomföra och utveckla tjänsterna.Easycruit är en molntjänst utvecklad av Visma. Således kan företag i Visma-koncernen och deras underleverantörer av IT-tjänster ha tillgång till personuppgifter om kandidater som en del av driften av tjänsten. Alla underleverantörer omfattas av databehandlingsavtal för att säkerställa integritet enligt standarden som införts genom tillämplig integritetslagstiftning (GDPR från den 25 maj 2018) och underleverantörer utanför EU omfattas av överföringsmekanismer som är godkända av EU-kommissionen.Personuppgifter om kandidater behandlas i Easycruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att följa lagstiftningen. Kandidaterna kan använda funktionerna i Redigera min profil i sitt Easycruit-konto för att radera, ladda upp och redigera information.Kandidaterna kan när som helst kontakta arbetsgivaren för att utöva rätten att få tillgång till, korrigera eller radera personuppgifter, eller att begränsa behandlingen avseende kandidaten, eller att invända mot behandlingen, samt rätten till uppgiftsportabilitet. Dessutom har kandidaterna rätt att lämna in ett klagomål till dataskyddsmyndigheterna gällande behandling av deras personuppgifter.

Nu söker vi en Account Manager till Tamro AB

Vill du vara med på Tamros resa och göra skillnad på den svenska hälso- och sjukvårdsmarknaden? Brinner du för att bygga långsiktiga relationer och trivs i kundmötet? Vi söker en driven och resultatorienterad Account Manager med fokus på både vår logistikaffär och nya tjänster. Du hittar nya affärsmöjligheter hos befintliga kunder och kommer även bearbeta nya kunder.

Dina arbetsuppgifter

Du har den affärsmässiga kontakten med kunderna i din portfölj och ansvarar för att dina intäktsmål nås. Du förstår kundens behov och hittar lösningar tillsammans med dina kollegor. Du sköter förhandlingar och följer upp avtal, både befintliga och nya.

Du blir en viktig del i vårt team inom försäljning  där du bidrar med energi, kunskap och resultat. Rollen som Account Manager hos oss på Tamro innebär stort eget ansvar och frihet där du planerar din tid på ett effektivt sätt.

Du håller dig uppdaterad kring vad som händer inom läkemedelsbranschen och hos dina kunder. Du är med där det händer och får energi av att genom din kunskap och ditt förtroendeingivande bemötande skapa goda och långsiktiga kundrelationer.

Din profil

Dina styrkor

 • Du är driven och planerar ditt arbete självständigt i linje med dina mål
 • Du trivs med att bygga nära och långsiktiga relationer med kunder och har ett affärsmannamässigt förhållningssätt
 • Du älskar att ta dig an nya utmaningar och får energi av att göra affärer
 • Du är en tävlingsmänniska som sätter upp mål och som vet att vägen dit nås genom både hårt jobb och ihärdighet
 • Du är social och trivs med att arbeta självständigt likväl som i ett team

Din erfarenhet

 • Högskoleutbildning inom t.ex. ekonomi/försäljning/logistik
 • Erfarenhet inom försäljning i minst 5 år
 • Meriterande med erfarenhet av försäljning inom logistik- och/eller läkemedelsbranschen
 • Mycket goda kunskaper i såväl Svenska som i Engelska
 • Goda kunskaper inom Office-paketet, framförallt med en vass presentationsteknik

Vi erbjuder dig

Stor frihet att utveckla din kundportfölj.

Tillhöra ett dynamiskt team med en framåtlutad och positiv inställning

Spännande bransch under ständig utveckling med ett tydligt och livsviktigt uppdrag!

Övrigt om tjänsten och hur du söker

 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
 • Placering: Göteborg
 • Arbetstid: Heltid, dagtid
 • Bifogas i ansökan: CV och personligt brev
 • Vid frågor kontakta: Peter Liljenberg, Försäljningschef Tamro via 031-767 75 57 alt. peter.liljenberg@tamro.com

Sök redan idag! Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 2021-06-18.

Varmt välkommen med din ansökan!


Tamro AB

Med ett ofärgat perspektiv

Tamro äger inte några apotek – eller några läkemedel för den delen. Det tamro däremot har är nära 100 års erfarenhet av att arbeta med allas bästa för ögonen. Av att se till att läkemedel, hälsoartiklar och sjukvårdsprodukter når fram dit och när de ska. Tamros fokus ligger på att underlätta vardagen för myndigheter, läkemedelstillverkare, apotek, sjukhus, konsumenter och patienter. Tamros roll som oberoende bidrar till att skapa en både säker och jämlik tillgång till läkemedel. Något som aldrig får sluta prioriteras av alla aktörer inom vårdsystemet. Med ett ofärgat perspektiv vill Tamro fortsätta skapa värde för hela ekosystemet.