Tillsvidareanställning
Heltid
Varierande arbetstid
2021-11-12
Kungens Kurva
Stockholm
Mikael Wrangås

Vi värnar om din integritet

Syftet med Easycruit är att förenkla arbetsgivarens rekryteringsprocess och möjliggöra effektiva bedömningar av och kommunikation med kandidaterna i detta avseende. Som en del av användningen av Easycruit får arbetsgivaren personuppgifter från kandidaterna och behandlar sådana personuppgifter som en del av bedömningen av kandidaternas färdigheter och förmågor samt om han/hon passar för den annonserade positionen.Den rättsliga grunden för behandling av personuppgifter är att kandidaten samtycker till sådan behandling som en del av ansökan till positionen, där kandidaten väljer vilken typ av personuppgifter han/hon bestämmer sig för att dela med arbetsgivaren i detta avseende, exempelvis genom att använda uppladdningsfunktionen från Google eller Dropbox. Observera att kandidaterna är berättigade att när som helst dra tillbaka nämnda samtycke.Arbetsgivaren är registeransvarig för behandling av personuppgifter om kandidater och alla frågor angående integritet kan riktas till arbetsgivaren via de för syftet avsedda kommunikationskanalerna som tillhandahålls av Easycruit. Personuppgifterna behandlas i syfte att tillhandahålla, genomföra och utveckla tjänsterna.Easycruit är en molntjänst utvecklad av Visma. Således kan företag i Visma-koncernen och deras underleverantörer av IT-tjänster ha tillgång till personuppgifter om kandidater som en del av driften av tjänsten. Alla underleverantörer omfattas av databehandlingsavtal för att säkerställa integritet enligt standarden som införts genom tillämplig integritetslagstiftning (GDPR från den 25 maj 2018) och underleverantörer utanför EU omfattas av överföringsmekanismer som är godkända av EU-kommissionen.Personuppgifter om kandidater behandlas i Easycruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att följa lagstiftningen. Kandidaterna kan använda funktionerna i Redigera min profil i sitt Easycruit-konto för att radera, ladda upp och redigera information.Kandidaterna kan när som helst kontakta arbetsgivaren för att utöva rätten att få tillgång till, korrigera eller radera personuppgifter, eller att begränsa behandlingen avseende kandidaten, eller att invända mot behandlingen, samt rätten till uppgiftsportabilitet. Dessutom har kandidaterna rätt att lämna in ett klagomål till dataskyddsmyndigheterna gällande behandling av deras personuppgifter.

Fastighetstekniker till Tamro

Vill du vara en del av Tamros fortsatta resa med att göra skillnad för människors välbefinnande och hälsa?

Vi söker dig som vill vara med och forma drömfabriken Tamro Stockholm tillsammans med oss!

Som fastighetstekniker hos oss har du bl.a ansvaret för distribunalens brand- och elsäkerhet, Kalibrering, validering och tempmappning av olika fastighetssystem. I jobbet ingår även fastighetsservice, underhållsplanering, besiktningar och kontakt med entreprenörer och samarbetspartners. Viss beredskap ingår också i tjänsten.

Underhållsavdelningen som du tillhör, verkar för långsiktiga och smarta lösningar som gör oss effektivare samt skapar en säkrare arbetsplats för våra båda distribunaler i Kungens Kurva och i Nykvarn.

 

Vem är du?

Vi söker dig som också drivs av nyfikenhet på förbättringar. Du har en stark egen drivkraft att lyckas. Du är en trygg person med stor självinsikt, och som tycker om ordning och struktur. Du fattar affärsmässiga beslut och vet att förbättringsarbete och samarbete är nyckeln till framgång!

Dina styrkor

  • Du är noggrann, älskar analysarbete
  • Du värdesätter och trivs med att samarbeta med andra

Din erfarenhet

  • Du har el behörighet eller elektrikerutbildning
  • Tidigare erfarenhet av arbete med förebyggande underhåll och teknik
  • Du har minst 2 års erfarenhet av fastighetsstyrsystem.
  • Utbildning brandskyddskoordinator eller motsvarande (brandskyddsledare)
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal och skrift

 

Övrigt om tjänsten och hur du söker

Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning. 

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Kollektivavtal: Unionen, Lagring & Distribution

Har du frågor om tjänsten? Kontakta Mikael Wrangås på telefon 08 – 567 771 40

 

Sök redan idag! Vi arbetar med löpande urval och tester vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Varmt välkommen med din ansökan!


Tamro AB

Med ett ofärgat perspektiv

Tamro äger inte några apotek – eller några läkemedel för den delen. Det tamro däremot har är nära 100 års erfarenhet av att arbeta med allas bästa för ögonen. Av att se till att läkemedel, hälsoartiklar och sjukvårdsprodukter når fram dit och när de ska. Tamros fokus ligger på att underlätta vardagen för myndigheter, läkemedelstillverkare, apotek, sjukhus, konsumenter och patienter. Tamros roll som oberoende bidrar till att skapa en både säker och jämlik tillgång till läkemedel. Något som aldrig får sluta prioriteras av alla aktörer inom vårdsystemet. Med ett ofärgat perspektiv vill Tamro fortsätta skapa värde för hela ekosystemet.