Tillsvidareanställning
Heltid
Dag
2022-08-14
GÖTEBORG
Västra Götaland
Patrik Brants

Vi värnar om din integritet

Syftet med Easycruit är att förenkla arbetsgivarens rekryteringsprocess och möjliggöra effektiva bedömningar av och kommunikation med kandidaterna i detta avseende. Som en del av användningen av Easycruit får arbetsgivaren personuppgifter från kandidaterna och behandlar sådana personuppgifter som en del av bedömningen av kandidaternas färdigheter och förmågor samt om han/hon passar för den annonserade positionen.Den rättsliga grunden för behandling av personuppgifter är att kandidaten samtycker till sådan behandling som en del av ansökan till positionen, där kandidaten väljer vilken typ av personuppgifter han/hon bestämmer sig för att dela med arbetsgivaren i detta avseende, exempelvis genom att använda uppladdningsfunktionen från Google eller Dropbox. Observera att kandidaterna är berättigade att när som helst dra tillbaka nämnda samtycke.Arbetsgivaren är registeransvarig för behandling av personuppgifter om kandidater och alla frågor angående integritet kan riktas till arbetsgivaren via de för syftet avsedda kommunikationskanalerna som tillhandahålls av Easycruit. Personuppgifterna behandlas i syfte att tillhandahålla, genomföra och utveckla tjänsterna.Easycruit är en molntjänst utvecklad av Visma. Således kan företag i Visma-koncernen och deras underleverantörer av IT-tjänster ha tillgång till personuppgifter om kandidater som en del av driften av tjänsten. Alla underleverantörer omfattas av databehandlingsavtal för att säkerställa integritet enligt standarden som införts genom tillämplig integritetslagstiftning (GDPR från den 25 maj 2018) och underleverantörer utanför EU omfattas av överföringsmekanismer som är godkända av EU-kommissionen.Personuppgifter om kandidater behandlas i Easycruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att följa lagstiftningen. Kandidaterna kan använda funktionerna i Redigera min profil i sitt Easycruit-konto för att radera, ladda upp och redigera information.Kandidaterna kan när som helst kontakta arbetsgivaren för att utöva rätten att få tillgång till, korrigera eller radera personuppgifter, eller att begränsa behandlingen avseende kandidaten, eller att invända mot behandlingen, samt rätten till uppgiftsportabilitet. Dessutom har kandidaterna rätt att lämna in ett klagomål till dataskyddsmyndigheterna gällande behandling av deras personuppgifter.

Gruppchef till distribunalen Göteborg

Vill du vara med på Tamros resa och göra skillnad på den svenska hälso- och sjukvårdsmarknaden?

Har du intresse för att leda personal och uppnå resultat? Tycker du om att göra skillnad?

Då har vi jobbet för dig som Gruppchef på Tamro!

Som Gruppchef ansvarar du för att driva arbetet på en av avdelningar på Distribunalen i Göteborg med ca 25 medarbetare. Via ett coachande ledarskap driver du förbättringar samt skapar långsiktighet och samarbete där god kommunikation, initiativtagande och problemlösning står i fokus. Du har ett chefsansvar fullt ut för både personal, kvalitét och budget inom ditt område och utvecklar verksamheten i samverkan med dina chefskollegor inom bolaget.

Personliga egenskaper

Vi tror att du som söker brinner för att driva och forma en verksamhet och gillar att utveckla medarbetare. Du har också erfarenhet av att det är genom ett närvarande och coachande ledarskap som ett företag når framgång. Vidare har du lätt för att förstå helhetsbilden för att skapa förutsättningar för förbättringar.

Som ledare är du prestigelös med eget driv och initiativtagande. Vi ser att du har självinsikt samt en hög integritet. Du tycker om struktur, resultat och noggrannhet. Att du har förmågan att entusiasmera din omgivning ser vi som självklart.

Sammanfattningsvis är du en ledare som vet att förbättringsarbete och samarbete är nyckeln till framgång!

Kvalifikationer

  • Du har någon form av eftergymnasial utbildning inom logistik eller dylikt
  • Du har god förståelse för logistikflöden och har flerårig erfarenhet av att arbeta enligt LEAN filosofin
  • Du har tidigare erfarenheter av att coacha, utbilda och handleda medarbetare
  • Det är ett krav att du har flerårig erfarenhet som ledare med resultat- och personalansvar samt att du har en förmåga att skapa delaktighet och engagemang i en grupp
  • Tidigare erfarenheter av arbete med läkemedel är meriterande.

Omfattning:

Heltid, tillsvidare

Ersättning:

Fast lön, enligt kollektivavtal

Har du frågor, kontakta:

Patrik Brants, Produktionschef, 031-7677500.

Varmt välkommen med din ansökan! Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Då det är semestertider kommer vi höra av oss för ev. intervju tidigast under v. 33.

Sista ansökningsdag är 2022-08-14.


Tamro AB

Med ett ofärgat perspektiv

Tamro äger inte några apotek – eller några läkemedel för den delen. Det tamro däremot har är nära 100 års erfarenhet av att arbeta med allas bästa för ögonen. Av att se till att läkemedel, hälsoartiklar och sjukvårdsprodukter når fram dit och när de ska. Tamros fokus ligger på att underlätta vardagen för myndigheter, läkemedelstillverkare, apotek, sjukhus, konsumenter och patienter. Tamros roll som oberoende bidrar till att skapa en både säker och jämlik tillgång till läkemedel. Något som aldrig får sluta prioriteras av alla aktörer inom vårdsystemet. Med ett ofärgat perspektiv vill Tamro fortsätta skapa värde för hela ekosystemet.