Särskild visstidsanställning
Heltid
Varierande arbetstid
2023-03-24
Kungens Kurva
Stockholm
Helen Svedberg
+46 856777171

Vi värnar om din integritet

Syftet med Easycruit är att förenkla arbetsgivarens rekryteringsprocess och möjliggöra effektiva bedömningar av och kommunikation med kandidaterna i detta avseende. Som en del av användningen av Easycruit får arbetsgivaren personuppgifter från kandidaterna och behandlar sådana personuppgifter som en del av bedömningen av kandidaternas färdigheter och förmågor samt om han/hon passar för den annonserade positionen.Den rättsliga grunden för behandling av personuppgifter är att kandidaten samtycker till sådan behandling som en del av ansökan till positionen, där kandidaten väljer vilken typ av personuppgifter han/hon bestämmer sig för att dela med arbetsgivaren i detta avseende, exempelvis genom att använda uppladdningsfunktionen från Google eller Dropbox. Observera att kandidaterna är berättigade att när som helst dra tillbaka nämnda samtycke.Arbetsgivaren är registeransvarig för behandling av personuppgifter om kandidater och alla frågor angående integritet kan riktas till arbetsgivaren via de för syftet avsedda kommunikationskanalerna som tillhandahålls av Easycruit. Personuppgifterna behandlas i syfte att tillhandahålla, genomföra och utveckla tjänsterna.Easycruit är en molntjänst utvecklad av Visma. Således kan företag i Visma-koncernen och deras underleverantörer av IT-tjänster ha tillgång till personuppgifter om kandidater som en del av driften av tjänsten. Alla underleverantörer omfattas av databehandlingsavtal för att säkerställa integritet enligt standarden som införts genom tillämplig integritetslagstiftning (GDPR från den 25 maj 2018) och underleverantörer utanför EU omfattas av överföringsmekanismer som är godkända av EU-kommissionen.Personuppgifter om kandidater behandlas i Easycruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att följa lagstiftningen. Kandidaterna kan använda funktionerna i Redigera min profil i sitt Easycruit-konto för att radera, ladda upp och redigera information.Kandidaterna kan när som helst kontakta arbetsgivaren för att utöva rätten att få tillgång till, korrigera eller radera personuppgifter, eller att begränsa behandlingen avseende kandidaten, eller att invända mot behandlingen, samt rätten till uppgiftsportabilitet. Dessutom har kandidaterna rätt att lämna in ett klagomål till dataskyddsmyndigheterna gällande behandling av deras personuppgifter.

Lagermedarbetare till Tamro Kungens Kurva

Under perioden nu och fram till 31 augusti 2023 finns tillfälle att få vara med och bidra i Sveriges läkemedelsförsörjning.

Vi behöver visstidsanställa fler nya medarbetare på heltid ,men även på deltid där söndagsarbete ingår.

 

Arbetsuppgifter

Här arbetar du i Tamros produktion med framplockning, packning och utlastning av varor som sedan levereras till apotek, sjukhus och privata kunder inom e-handel. Då arbetet också kan vara fysiskt krävande är det viktigt att du har god fysik.

Vem är du?

För att trivas i rollen behöver du vara stresstålig, målmedveten och gilla att jobba i ett team, där samarbete är viktigt. Du har ett noggrant arbetssätt och förstår vikten av vår del av flödet och att det blir rätt hos oss är avgörande för vår saldokvalité, serviceförmåga och hantering i resten av flödet.

Kravprofil

  • Avslutad gymnasieutbildning eller liknande genom erfarenhet
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • För att vara aktuell för tjänsten måste sökande ha giltigt arbetstillstånd i Sverige

 

Meriterande

  • Erfarenhet av lagerarbete

 

Övrigt om tjänsten och hur du söker

Omfattning: Visstidsanställning fram till den 31 augusti 2023, Heltid eller deltid

Start: Enligt överenskommelse

Placering: Kungens Kurva

Arbetstid: Varierar mellan 07:00-19:30. Söndagsarbete förekommer.

Tjänsten tillhör avtalsområde Handelsanställdas förbund Lagring & Distribution  

För att eventuellt gå vidare i rekryteringsprocessen måste du ha gjort de tester som skickas till dig. 

 

Intervjuer sker på en vardag eftermiddag/kväll eller på en söndag.

 

Varmt välkommen med din ansökan


Tamro AB

Med ett ofärgat perspektiv

Tamro äger inte några apotek – eller några läkemedel för den delen. Det tamro däremot har är nära 100 års erfarenhet av att arbeta med allas bästa för ögonen. Av att se till att läkemedel, hälsoartiklar och sjukvårdsprodukter når fram dit och när de ska. Tamros fokus ligger på att underlätta vardagen för myndigheter, läkemedelstillverkare, apotek, sjukhus, konsumenter och patienter. Tamros roll som oberoende bidrar till att skapa en både säker och jämlik tillgång till läkemedel. Något som aldrig får sluta prioriteras av alla aktörer inom vårdsystemet. Med ett ofärgat perspektiv vill Tamro fortsätta skapa värde för hela ekosystemet.