Särskild visstidsanställning
Heltid
Dag
2023-02-20
GÖTEBORG
Västra Götaland
Carina Sanborn

Vi värnar om din integritet

Syftet med Easycruit är att förenkla arbetsgivarens rekryteringsprocess och möjliggöra effektiva bedömningar av och kommunikation med kandidaterna i detta avseende. Som en del av användningen av Easycruit får arbetsgivaren personuppgifter från kandidaterna och behandlar sådana personuppgifter som en del av bedömningen av kandidaternas färdigheter och förmågor samt om han/hon passar för den annonserade positionen.Den rättsliga grunden för behandling av personuppgifter är att kandidaten samtycker till sådan behandling som en del av ansökan till positionen, där kandidaten väljer vilken typ av personuppgifter han/hon bestämmer sig för att dela med arbetsgivaren i detta avseende, exempelvis genom att använda uppladdningsfunktionen från Google eller Dropbox. Observera att kandidaterna är berättigade att när som helst dra tillbaka nämnda samtycke.Arbetsgivaren är registeransvarig för behandling av personuppgifter om kandidater och alla frågor angående integritet kan riktas till arbetsgivaren via de för syftet avsedda kommunikationskanalerna som tillhandahålls av Easycruit. Personuppgifterna behandlas i syfte att tillhandahålla, genomföra och utveckla tjänsterna.Easycruit är en molntjänst utvecklad av Visma. Således kan företag i Visma-koncernen och deras underleverantörer av IT-tjänster ha tillgång till personuppgifter om kandidater som en del av driften av tjänsten. Alla underleverantörer omfattas av databehandlingsavtal för att säkerställa integritet enligt standarden som införts genom tillämplig integritetslagstiftning (GDPR från den 25 maj 2018) och underleverantörer utanför EU omfattas av överföringsmekanismer som är godkända av EU-kommissionen.Personuppgifter om kandidater behandlas i Easycruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att följa lagstiftningen. Kandidaterna kan använda funktionerna i Redigera min profil i sitt Easycruit-konto för att radera, ladda upp och redigera information.Kandidaterna kan när som helst kontakta arbetsgivaren för att utöva rätten att få tillgång till, korrigera eller radera personuppgifter, eller att begränsa behandlingen avseende kandidaten, eller att invända mot behandlingen, samt rätten till uppgiftsportabilitet. Dessutom har kandidaterna rätt att lämna in ett klagomål till dataskyddsmyndigheterna gällande behandling av deras personuppgifter.

Sommarvikariat som lagermedarbetare, Tamro Gbg

Vi söker sommarvikarie till Distribunal Göteborg i samband med sommarsemestern 2023 som lagermedarbetare för plock av varor, terminalarbete, utlastning och godsmottagning, där vissa avdelningar också kräver truckkort.

Arbetsuppgifterna för en lagermedarbetare innebär att du arbetar i Tamros produktion med framplockning och övrig hantering av varor som sedan levereras till apotek och sjukhus.

Arbetstiderna varierar mellan 06:00 – 21:00 mån – fre, med geografisk placering i Göteborg. Vi ser gärna att du har möjlighet att arbeta så många veckor som möjligt under den sammanhängande perioden v 23 – v 32.

Du ska vara/ha:

  • Minst 18 år
  • Minst gymnasiekompetens eller likvärdigt genom erfarenhet
  • Behärska svenska i tal och skrift
  • God fysik

Meriterande:

  • Erfarenhet från orderplock på lager
  • Erfarenhet från läkemedelsbranschen
  • Truckkort och truckvana

Vi söker dig som är målmedveten och har en positiv attityd. Stresstålighet, servicekänsla, samarbetsförmåga och noggrannhet är ytterligare några personliga egenskaper som krävs för att kunna utföra arbetet.

Kollektiv avtal finns med HAF

Den anställning som erbjuds är semestervikariat och timanställning.

Vi kommer påbörja processen med intervjuer och tester löpande, så skicka in din ansökan redan idag, sista ansökningsdag 2023-02-20. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!


Tamro AB

Med ett ofärgat perspektiv

Tamro äger inte några apotek – eller några läkemedel för den delen. Det tamro däremot har är nära 100 års erfarenhet av att arbeta med allas bästa för ögonen. Av att se till att läkemedel, hälsoartiklar och sjukvårdsprodukter når fram dit och när de ska. Tamros fokus ligger på att underlätta vardagen för myndigheter, läkemedelstillverkare, apotek, sjukhus, konsumenter och patienter. Tamros roll som oberoende bidrar till att skapa en både säker och jämlik tillgång till läkemedel. Något som aldrig får sluta prioriteras av alla aktörer inom vårdsystemet. Med ett ofärgat perspektiv vill Tamro fortsätta skapa värde för hela ekosystemet.