Särskild visstidsanställning
Särskild visstidsanställning
Dag
2023-02-12
Nykvarn eller Eskilstuna
Södermanland
Rhobert Lindblom
+46 8567 772 83

Vi värnar om din integritet

Syftet med Easycruit är att förenkla arbetsgivarens rekryteringsprocess och möjliggöra effektiva bedömningar av och kommunikation med kandidaterna i detta avseende. Som en del av användningen av Easycruit får arbetsgivaren personuppgifter från kandidaterna och behandlar sådana personuppgifter som en del av bedömningen av kandidaternas färdigheter och förmågor samt om han/hon passar för den annonserade positionen.Den rättsliga grunden för behandling av personuppgifter är att kandidaten samtycker till sådan behandling som en del av ansökan till positionen, där kandidaten väljer vilken typ av personuppgifter han/hon bestämmer sig för att dela med arbetsgivaren i detta avseende, exempelvis genom att använda uppladdningsfunktionen från Google eller Dropbox. Observera att kandidaterna är berättigade att när som helst dra tillbaka nämnda samtycke.Arbetsgivaren är registeransvarig för behandling av personuppgifter om kandidater och alla frågor angående integritet kan riktas till arbetsgivaren via de för syftet avsedda kommunikationskanalerna som tillhandahålls av Easycruit. Personuppgifterna behandlas i syfte att tillhandahålla, genomföra och utveckla tjänsterna.Easycruit är en molntjänst utvecklad av Visma. Således kan företag i Visma-koncernen och deras underleverantörer av IT-tjänster ha tillgång till personuppgifter om kandidater som en del av driften av tjänsten. Alla underleverantörer omfattas av databehandlingsavtal för att säkerställa integritet enligt standarden som införts genom tillämplig integritetslagstiftning (GDPR från den 25 maj 2018) och underleverantörer utanför EU omfattas av överföringsmekanismer som är godkända av EU-kommissionen.Personuppgifter om kandidater behandlas i Easycruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att följa lagstiftningen. Kandidaterna kan använda funktionerna i Redigera min profil i sitt Easycruit-konto för att radera, ladda upp och redigera information.Kandidaterna kan när som helst kontakta arbetsgivaren för att utöva rätten att få tillgång till, korrigera eller radera personuppgifter, eller att begränsa behandlingen avseende kandidaten, eller att invända mot behandlingen, samt rätten till uppgiftsportabilitet. Dessutom har kandidaterna rätt att lämna in ett klagomål till dataskyddsmyndigheterna gällande behandling av deras personuppgifter.

Truckförare till sommarjobb i Nykvarn och Eskilstuna!

 

Har du truckkort och dessutom vana att hantera dina kunskaper inom truckkörning? Nu söker vi sommarvikarier med truckvana. Är det dig vi söker?

Arbetsuppgifter

Här arbetar du i Tamros produktion med in- och utlastning, framplockning och packning av varor som sedan levereras till apotek, sjukhus och privata kunder inom e-handel. Arbetet utförs med truck och i arbetet ingår truckskötsel så som truckvård, rengöring, laddning etc. Då arbetet också kan vara fysiskt krävande är det viktigt att du har god fysik.

Vi ser gärna att du har möjlighet att arbeta så många veckor som möjligt under den sammanhängande perioden 1:e juni – 31:e augusti.

Vi söker truckförare till våra distribunaler i Nykvarn och Eskilstuna.  

Vem är du?

För att trivas i rollen behöver du vara stresstålig, målmedveten och gilla att jobba i ett team där samarbete är viktigt. Du har ett noggrant arbetssätt och förstår vikten av vår del av flödet och att det blir rätt hos oss är avgörande för vår saldokvalité, serviceförmåga och hantering i resten av flödet.

Kravprofil

  • Avslutad gymnasieutbildning eller liknande genom erfarenhet
  • Truckkort och truckvana (inkl. motviktstruck)
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • För att vara aktuell för tjänsten måste sökande ha giltigt arbetstillstånd i Sverige

MERITERANDE

  • Truckbehörighet A2, A4, B4 och B5

Övrigt om tjänsten och hur du söker

Omfattning: Sommarvikariat

Start: Enligt överenskommelse

Placering: Nykvarn eller Eskilstuna

Arbetstid: Dagtid, vardagar etc.

Tjänsten tillhör avtalsområde HAF. Ersättning enligt rutin utges så länge tjänsten innehas.

Bifogas i ansökan: CV samt vilken distribunal du söker till

 

Har du frågor om tjänsten?

  • För frågor gällande Nykvarn kontakta Johan Sidén telefon: 08 – 567 771 31
  • För frågor gällande Eskilstuna kontakta Rhobert Lindblom telefon: 08 – 567 772 83

Intervjuer och tester görs löpande så vänta inte med din ansökan, tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Tamro AB

Med ett ofärgat perspektiv

Tamro äger inte några apotek – eller några läkemedel för den delen. Det tamro däremot har är nära 100 års erfarenhet av att arbeta med allas bästa för ögonen. Av att se till att läkemedel, hälsoartiklar och sjukvårdsprodukter når fram dit och när de ska. Tamros fokus ligger på att underlätta vardagen för myndigheter, läkemedelstillverkare, apotek, sjukhus, konsumenter och patienter. Tamros roll som oberoende bidrar till att skapa en både säker och jämlik tillgång till läkemedel. Något som aldrig får sluta prioriteras av alla aktörer inom vårdsystemet. Med ett ofärgat perspektiv vill Tamro fortsätta skapa värde för hela ekosystemet.