Världsmästare på vänligt bemötande

Mia Nettum och Susanne Bryntesson Smedberg

Receptionister

Visst, det finns inget världsmästerskap i vänligt bemötande. Men om det hade funnits är vi tämligen säkra på att Mia Nettum och Susanne Bryntesson Smedberg hade knipit en delad förstaplats. Mia och Susanne jobbar i Tamros reception på huvudkontoret i Göteborg och tar emot alla inkommande samtal. Med fem decenniers erfarenhet i ryggen ser de till att den som kontaktar Tamro blir väl omhändertagen från första sekund.

Det viktigaste i det här yrket är att vara lyhörd. Hur kan jag hjälpa just den här personen på bästa sätt? Varje samtal eller möte kräver att man ger sitt allra yttersta. Alla ska få ett professionellt och korrekt bemötande, oavsett om ärendet är enkelt eller svårt att sätta sig in i. Tanken om att Tamro ska göra rätt i alla lägen genomsyrar företaget och börjar i många fall med det arbete som vi gör.

Det är roligt att åka till jobbet varje dag. Vi får chansen att möta så många trevliga människor och det ger så mycket energi. Arbetsklimatet på Tamro är väldigt gott och det är ett seriöst och stabilt företag. Att ha roligt på jobbet är viktigt och det ger ringar på vattnet.