Divine James

Lagermedarbetare

"If you got a job, do it good!"

Även på en dålig dag går det inte att undgå glädjespridaren Divine James energi! För tre år sedan kom hon först i kontakt med Tamro, då när hennes make sökte jobba hos oss. Där väcktes ett intresse för henne själv att bli en del av Tamro. Då Divine nyligen hade flyttat till Sverige var arbetstillståndet först tvunget att beviljas. Kort därefter hörde även hon av sig till oss och idag arbetar hon som lagermedarbetare på distribunalen i Göteborg, ett arbete hon är väldigt stolt och glad över!

Anställning hos oss innebar inte bara ett jobb hon trivdes med. Eftersom kommunikation är A och O för att lyckas i rollen förstod Divine snabbt vikten av att förbättra sina svenskkunskaper.

– För tre år sedan var min svenska inte så bra, något som hade kunnat hindra mig från att klara jobbet. Men jag trodde på mig själv, övade och blev dagligen tvungen att prata med kollegorna runt om mig, något som i sin tur förbättrade mina språkkunskaper avsevärt! Idag både pratar och förstår jag svenska väldigt mycket bättre. Det är helt klart min största, personliga utveckling och det har Tamro möjliggjort!

Favoriten är där allt startade

Vill man utvecklas uppmuntras Tamros anställda till att göra det och Divine är inget undantag. Hon började jobba på backplocket, testade senare på utleverans och håller just nu på att lära sig godsmottagningen där hon hanterar digitala ordrar.

– Det är utmanande men roligt att lära sig godsmottagningen! Det är så klart en skillnad mellan de olika ställena och det är kul att testa nya arbetsmoment, men om jag ska välja en favorit är det nog ändå backplocket. Inte nödvändigtvis för att arbetet där är enklare, snarare för det var där jag började tillsammans med teamet. Under mina år där har vi utvecklat en vänskap, vuxit och lärt oss tillsammans. Vi har blivit som en liten familj!

”If the company succeed, I succeed!”

En av Divines drivkrafter och ledord är: “If the company succeed, I succeed!”

– Om jag gör ett bra jobb och det går bra för företaget, då går det även bra för mig som anställd. Det motiverar mig till att fortsätta göra mitt bästa eftersom alla går ut som vinnare! 

Med ett stort leende säger Divine avslutningsvis: ”If you got a job – do it good! Tack vare hennes driv och inställning kan läkemedel och hälsoartiklar levereras dit och när de ska, till de som behöver det som mest.