Apotekstjänster.

Många dagliga uppgifter tar tid från att möta kunder på apotek. Därför erbjuder Tamro tjänster som har utformats för att ni ska kunna fokusera på er kärnverksamhet och erbjuda bästa möjliga service till era kunder. Nedan kan du läsa mera om våra tjänster som underlättar det vardagliga arbetet på apotek. 

Zondelning

Sortering vid uppackning av läkemedel och andra varor tar lätt upp värdefull tid på apotek. Med zondelning kan önskade varor levereras i samma backar, vilket gör det lättare och snabbare att packa upp leveransen från Tamro. 

Läs mer om Zondelning

Mellansändning

För att det ska bli så enkelt som möjligt för apotek att fördela varor mellan varandra erbjuder Tamro tjänsten mellansändning. Bra alternativ om t.ex. ett läkemedel eller vara skulle ta slut på ett apotek, men finns på ett annat.

Läs mer om Mellansändning

Leveransuppdelning

Vi erbjuder leveransuppdelning som låter er separera beställningar och varuleveranser i samma godsflöden med separata fakturor. 

Läs mer om Leveransuppdelning

Destruktion

Tamro hanterar destruktion av inkuranta läkemedel och arkivmaterial från apotek och andra kunder. Med hjälp av tjänsten kan du känna dig trygg att läkemedel inte hamnar på "fel ställe" eller utgör en risk för miljön. 

Läs mer om Destruktion

Orderläggning

Vid behov finns möjligheten för apotek att lägga en order utöver ordinarie beställning. Beroende på hur akut leveransen är kan du välja mellan en Expressorder eller Tilläggsorder. 

Läs mer om Orderläggning