Nyheter.

Det senaste från Tamro.

Plaståtervinning i fokus i nytt pilotprojekt

Hållbarhet har alltid varit en stor del av vad Tamro är. För oss är det en självklarhet att ta ansvar för de utsläpp som vår verksamhet genererar, i strävan efter att minska vårt klimatavtryck. Detta engagemang var en drivande faktor bakom vårt beslut att, i september förra året, ingå ett samarbete med Apoteket, AstraZeneca och REMONDIS. Syftet med detta pilotprojekt är att utforska nya, innovativa lösningar för att återvinna plast.

Läs mer

Kommunikatören som styrs av hjärta och hjärna

En västgötsk kommunikatör som brinner för informationsspridning, löparspåret och göra Tamros verksamhet så lättförståelig och tydlig som möjlig för alla medarbetare. Idag får du lära känna Sofie Halldén, ledningsassistent och internkommunikatör på Tamro, lite bättre.

Läs mer

140 mil på cykel till förmån för Barncancerfonden

Tamros HR-partner Carina Sanborn har blivit antagen till Team Rynkeby Göteborg och ska samla in så mycket pengar som möjligt under nio månader till förmån för Barncancerfondens forskning. I juli nästa år sätter hon sig på cykelsadeln tillsammans med ett gäng andra cyklister för att ta sig hela vägen ner till Paris på sju dagar.

Läs mer