En ny helhet från Tamro.

Vi har kommit en bit in på det nya året – och för oss har 2020 fört med sig en ny skepnad! Men nyheterna från Tamro kommer inte stanna där, för den stora skillnaden för vår del handlar om vad vi gör och vilka vi gör det för.

Genom en logistiklösning som sätter apotek och patienter i fokus levererar Tamro läkemedel och andra produkter till landets samtliga apotek varje dag.

Tamro kommer att fortsätta arbeta med allas bästa för ögonen och att vara aktören som underlättar för myndigheter, läkemedelstillverkare, apotek, sjukhus, konsumenter och patienter. Vi kommer aldrig sluta verka för den säkra och jämlika tillgången till läkemedel. Med vår unika räckvidd och genom att bemöta våra kunders krav på lagerhållning, leveranser och service kan vi fortsätta skapa värde för hela ekosystemet.

Men något vi vill göra ännu mer av är att synliggöra de perspektiv som finns inom hela den kedjan. Vi kommer berätta om vad vi lägger i att vara en oberoende möjliggörare – och varför det uppdraget är så viktigt för oss.

I artiklar, filmer, intervjuer och andra former vill vi berätta mer om vad som kan göras för att underlätta för exempelvis patienter i Sverige, kring att göra dem ännu mer delaktiga i sin vård och hälsa.

Jenni Nestorson
Marknadskoordinator