Marknadstjänster.

Vi arbetar ständigt för att hjälpa dig att driva din verksamhet framåt. Under marknadstjänster kan du utforska möjligheter som stödjer dina säljinsatser och maximera dina kampanjer eller tjänster som smidigt och enkelt kan exponera ditt varumärke.

Håll dig uppdaterad om regioners upphandlade läkemedel

I samarbete med Bonnier Healthcare erbjuder vi ett analysverktyg som sammanställer information om upphandlade läkemedel. Verktyget gynnar både stora och små läkemedelsbolag som vill ha koll på sina egna- och konkurrenters kontraktinformation. I det lättanvända verktyget visas vyer med prissättningar, avtalsperioder och försäljning kopplade till respektive upphandling och region.

Att övervaka avtal i Sveriges regioner kan vara mycket tidskrävande. I detta analysverktyg finns all information samlad på en och samma plats i lättöverskådliga och uppdaterade tabeller.

Vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta din säljare på Tamro. Är du ännu inte kund hos oss, vänd dig direkt till Peter Liljenberg.

Apoteksbearbetning

Via Blue Ocean Sales erbjuder vi tjänster som stärker ert samarbete med landets apotek. Ni når snabbt och professionellt ut med exempelvis produktinformation, studier och demonstrationsprover till Sveriges viktigaste apotek. Ni kan även ta del av tjänster för uppföljning av kampanjer och butikskontroll – som bland annat för mätning av distribution. Blue Ocean Sales kan också ge er ett viktigt stöd i införsäljningsprocessen till apotekskedjornas sortiments- och inköpsorganisationer.

Sedan många år tillbaka har Tamro samarbetat med Blue Ocean Sales kring försäljning av tjänster på apoteksmarknaden. Sommaren 2019 förvärvades företaget av Tamro AB, som ett viktigt steg i att utveckla vårt erbjudande och service till våra kunder. Via den rosa rutan nedan kan du läsa mer om tjänsterna inom apoteksbearbetning.

Information och kampanjstöd

Våra digitala verktyg möjliggör stöd i dina säljinsatser mot svenska apotek. Om ni exempelvis vill berätta om aktuella produktlanseringar eller skicka ut kampanjmaterial har ni möjlighet att nå ut till alla eller delar av de 1450 apotek som Tamro har kontakt med landet över.

Utskick via mejl

Via vår digitala plattform kan vi enkelt hjälpa dig att nå ut med erbjudanden, nyhetsbrev eller information till landets apotek via mejl.

Läs mer om Utskick via mejl

Utskick via blåa backar

Med hjälp av Tamros blåa backar kan ni skicka ut både material och produkter till de apotek ni önskar. 

Läs mer om Utskick via blåa backar

Frågor eller funderingar? 

Om du har frågor eller funderingar kring våra tjänster kan du kontakta din varuförsörjare. Du kan även höra av dig mailadressen nedan, om du ännu inte är kund hos oss. 

Läs mer Visa mindre