Inspiration Day 2018

För sextonde året i rad bjöd Tamro in sina kunder och partners till en av branschens viktigaste dagar.

I år med ett nytt fokus och ett helt nytt namn, Tamro Inspiration Day.

Över 150 deltagare var med oss i Stockholm och fick ta del av Tamros innovativa tjänster och hur Tamro arbetar för att ligga i framkant och erbjuda helhetslösningar inom läkemedelslogistik.

Dagen gästades av bland andra Anders Lönnberg från Regeringskansliet som berättade hur regeringen arbetar för att bli en nation i världsklass när det kommer till Life Science.

Vi fick också lära känna Sara Riggare, som är en av Sveriges spetspatienter, alltså en patient som vet mer än alla världens läkare om sin sjukdom. Hon berättade hur vi kan utnyttja spetspatienters kunskap och deras krav på läkemedelstillgång i framtiden.

Andreas Ekström höll också en inspirerande föreläsning om ”Sju sätt att äga världen” och beskrev digitaliseringens sju största utmaningar och konfliktområden men också vilka otroliga möjligheter som finns, mänskligt, socialt och affärsmässigt, för den som vill bidra till en verklig digital demokratisering i tider av faktaresistens, filterbubblor och falska nyheter.

Deltagarna på Tamro Inspiration Day blev också uppdaterade om vad som händer inom e-verifikation, den kommande 24-timmarsregeln, nya returriktlinjer, hårdare leveransregler för partihandlare och de skärpta kraven på farmaceutisk kompetens.

Tamro Inspiration Day avslutades med en inspirerande kväll med trerättersmiddag och inspirerande underhållning av discokungen Peter Rylander som fick alla att dansa, kramas och slänga av sig sina kavajer.

 

Hoppas du är med oss och gör nästa års Tamro Inspiration Day ännu mer inspirerande, boka in den 21/3 i din kalender redan nu!