Vad skulle du göra om du fick 7 miljoner

Har du hört talas om vår personalstiftelse?

Personalstiftelsen på Tamro har funnits i många, många år. Känner du till den? Tyvärr har den sovit lite av en Törnrosasömn. Det är synd. Väldigt synd. Syftet med personalstiftelsen är att ge dig som jobbar här möjlighet till utveckling, utbildning och rekreation – tillsammans med dina kollegor eller din familj. Nu ska vi väcka liv i den igen!

Hur har stiftelsen fått 7 miljoner?

Historiskt har personalstiftelsen haft två stugor. En i Kungshamn, som vi sålde för cirka 10 år sedan. En i Sälen, som vi sålde hösten 2018. Bakgrunden till försäljningarna är att stugorna har varit underutnyttjade i många år. Av 650 anställda använde bara 18 stycken stugan i Sälen under det sista året. Tack vare försäljningarna finns det nu över 7 miljoner i personalstiftelsen. Pengar som vi vill använda till något bra. Och det är här du kommer in i bilden.

Vad ska vi göra med pengarna?

Nu behöver vi din hjälp. Ska personalstiftelsen satsa på olika kurser i matlagning, yoga eller språk? Ska vi köpa ett hus i Italien? Eller ska vi börja med årliga studieresor till spännande platser? Gör din röst hörd genom att delta i vår enkät. Dina svar ligger till grund för hur Personalstiftelsen på Tamro ska använda pengarna.

Gå till enkäten här