Rapporter som bemöter era behov.

Vi vill hjälpa våra kunder göra det mesta av relevant information, i form av aktuella rapporter – som ni får tillgång till på era villkor. Här kan du läsa mer om de olika nivåer och alternativ som Tamro erbjuder och hur de kan bemöta era behov.

Via Tamros plattform hittar ni information i form av försäljningsstatistik, information kring lagernivåer samt grundläggande dokumentation för planering och fakturering. Ni laddar ner rapporterna precis när det passar er – för det år eller annan specifik tidsperiod som är aktuell för er.

Standard

Den här nivån ingår gratis som en del av vår logistiktjänst. Ett bra sätt att börja utforska de rapportmöjligheter du får tillgång till via Tamro inom områden som försäljningsstatistik, lagernivåer, fakturering och mycket mer.

Tilläggsrapporter

Som ett extra tillägg finns även möjligheten att addera tilläggsrapporter. Då kan ni få tillgång till ytterligare rapporter från Tamros utbud.

Kundunika rapporter

Vi kan även sätta samman rapporter utifrån just era behov och önskemål – där vi skräddarsyr en lösning specifikt för er. Ni är delaktiga i utformningen och väljer både när och till vem informationen ska gå ut till.

Lanseringsrapporter för unik inblick

Ytterligare en tilläggstjänst från Tamro som ger er en smidig lösning för snabb uppföljning av försäljning och framtida tillgänglighet av era produkter. Tjänsten Lanseringsrapporter ger er bland annat överblick över dagliga försäljningsresultat såväl som över en hel lanseringsperiod. Det som ingår i tjänsten är:

  • Rapporter som skickas ut till er via mejl till ett obegränsat antal mottagare.
  • Försäljning visat i kvantitet, värde och antal kunder senaste dagen.
    • Kvantitet per dag och totalt under en hel lanseringsperiod (visualiseras med ett kombinationsdiagram).
    • Antal kunder per dag under hela lanseringsperioden (visualiseras med ett linjediagram).
    • Detaljerade rapporter för den senaste dagen per kund, stad, kommun och/eller apotekskedja.